A legdühítőbb viselkedésformák az online randizás dzsungelében

Ha nem lenne elég nehéz megtanulnunk eligazodni a randizás dzsungelében, még a közelmúltban elterjedt, minden korrektséget nélkülöző viselkedésformák is nehezítik az életünket. Íme, a legjellemzőbbek - ismerd fel időben, ha az alábbiakat műveli veled valaki!
A legdühítőbb viselkedésformák az online randizás dzsungelében

Benching

Az online randizás sokban megkönnyítette az ismerkedést, ugyanakkor új típusú nehézségeket is teremtett. Ilyen például, hogy egyesek szeretnek minél több embert maguk körül tartani, azokat is, akikkel szemben nincsenek komoly szándékaik. A “benching” során kispadra küldik azokat, akik iránt nem érdeklődnek igazán, de azért azt sem szeretnék, hogy végleg eltűnjenek az életükből. Az ilyen jelölteket jellemzően egy első (vagy második) randi homályos ígéretével tartják közel magukhoz, amit aztán mindig lemondanak az utolsó pillanatban.

Cushioning

Ez arra az inkább férfiakat jellemző jelenségre utal, amikor valaki több jelöltet is tart a pikszisben, míg azok természetesen semmit nem tudnak egymásról. Kényelmes megoldás, akár egy puha párna: ha az egyik partnerrel nem jönne össze a dolog, a cushioninget gyakorló férfi már mehet is tovább a következő lehetőség felé - így elmondható, hogy mindig puhára esik.

Breadcrumbing

A breadcrumb kenyérmorzsát jelent, a jelenség pedig azt takarja, amikor valaki a teljes figyelme, szeretete, odaadása helyett csupán “kis morzsákkal” látja el a másikat, történjen az egy-két üzenet, lájk, vagy épp alkalmi szex formájában. Így könnyű valakit magunkhoz láncolni, anélkül, hogy ténylegesen el kellene köteleződni felé.

Ghosting

Minden rendben volt köztetek, de a fiúnak vagy lánynak mégis egyik pillanatról a másikra nyoma veszett? Ilyenkor a ghosting jelenségével állunk szemben, ami a gyávák megoldása a konflikusok rendezése, esetleg a szakítás helyett, ám az internetes világban egyre elterjedtebbé válik. Az ilyen emberek emléke még sokáig “kísért” minket, főleg, ha utólag sem értjük, miért vetemedtek erre.

Kapcsolódó cikkek

A transzcendentális meditáció és a hagyományos gyógyászati módszerek összehangolása: új horizontok a gyógyításban

A transzcendentális meditáció és a hagyományos gyógyászati módszerek összehangolása: új horizontok a gyógyításban

Az egészségügyi ellátás világában egyre nagyobb figyelem irányul a holisztikus megközelítésekre, amelyek nem csak a fizikai tüneteket kezelik, hanem az emberi lény egészét – beleértve a mentális, érzelmi és spirituális dimenziókat is.

Kedves férfiak, így érezhetik magukat biztonságban mellettetek a nők!

Kedves férfiak, így érezhetik magukat biztonságban mellettetek a nők!

Segítünk, hogy az ismerkedés során ne félelmet, inkább érdeklődést válts ki belőlük.

Hogyan kezdje el a kutya kiképzését

Hogyan kezdje el a kutya kiképzését

Ha azon tűnődik, hogyan kezdje el a kutya kiképzését, fontos, hogy a folyamat egyszerű és egyértelmű legyen.