Boldogságtipp férfiaknak

A férfiak, erősek, határozottak és sosem sírnak. Kivéve, amikor nincsenek jó passzban. Miért is ne sírhatna egy férfi? Miért is ne lehetne néha szomorú és elkeseredett? Az érzelmeket meg, és át kell élnünk, nem csak a jót, a rosszat is. A cikkben adunk néhány tippet, ami segíthet, ha úgy érzed, annak a bizonyos szakadéknak a szélén állsz és nehezedre esik mosolyogni.
Boldogságtipp férfiaknak, avagy hogyan legyünk boldogok

1. Olvass egy jó könyvet

Manapság ismét divatba jön az olvasás és sok férfi hódol ennek a szenvedélynek. Másnak nem is lehet nevezni, hiszen iszonyat jó belemerülni egy jó könyvbe és azonosulni egyes szereplőkkel, ott lenni abban a különös világban, részesei lenni egy történetnek, amelynek a vége minden valószínűség szerint happy end lesz.

2. Dugd el a telefonodat

Legalább néhány órára szabadulj meg a telefonodtól. Ne válaszolj e-mailekre, ne hívj fel senkit, ne böngészd a híreket és ne menj fel a közösségi oldalaidra. Hidd el, a telefon nem okoz megvonást, sőt azt fogod tapasztalni, hogy tök jól el vagy nélküle, és a jövőben több ilyen kütyümegvonást fogsz alkalmazni.

3. Horgássz, kertészkedj, csinálj valami szokatlant

Ne olyasmit csinálj, amit általában is szoktál. Vágj bele valami újba, valami másba, valami olyanba, ami lenyugtat, amitől ellazulsz. A kertészkedés mentálisan feltölt, és még testileg is kondiban tart valamennyire. A horgászat pedig lecsendesíti az elmét, és még ha a fogásod is lesz, akkor egy finom vacsorát is készíthetsz. A konyhai tevékenységek is oldják a stresszt. Mire kész a finom halfogás, már mosolyogni is tudsz.

4. Nézz meg egy sorozatot

Régóta halogatod, mert mindig estig dolgozol? Itt az ideje a lustálkodásnak. A vígjáték a legjobb választás. Mire végig nézel egy-két részt, tuti, hogy eszedbe sem jut szomorkodni. Hívd meg a barátaidat és tartsatok egy pasis estét. A barátok, a poénok, a film, a nagy beszélgetések is felvidítanak.

5. Növeld az önbizalmad

Ma már rengeteg tréning létezik az önbizalom növelésére, sőt olyan tanfolyamok is vannak, ahol megtanulhatod, hogyan engedd el a rosszat, a negatív élményeket, a múlt fájdalmait és hogyan koncentrálj a jelenre és örülj az apró dolgoknak. Iratkozz be egy képzésre. Még akkor is hasznos lehet egy ilyen tréning, ha csak ritkán vagy szomorú, és nem hiszel az ilyen nőcis dolgokban.

Kapcsolódó cikkek

Hogyan kezdje el a kutya kiképzését

Hogyan kezdje el a kutya kiképzését

Ha azon tűnődik, hogyan kezdje el a kutya kiképzését, fontos, hogy a folyamat egyszerű és egyértelmű legyen.

Boldogságtipp férfiaknak, avagy hogyan legyünk boldogok

Boldogságtipp férfiaknak

A boldogsághoz nincs ugyan recept, mi mégis megpróbálunk ezzel kapcsolatban tippeket adni.