Milyen a tökéletes lánykérő gyűrű?

Már együtt vagytok egy ideje, és minden porcikádban érzed, hogy számodra ő az Igazi, és vele szeretnéd leélni az életedet: hogy benne egy életre szóló társra leltél, és ezt felé is szeretnéd közvetíteni.
Milyen a tökéletes lánykérő gyűrű?

Esetleg már párszor szóba is került az eljegyzés - de ha ez így volt, ezelőtt még soha nem fontolgattad ezt ilyen komolyan. Olyannyira komolyan, hogy a sok gondolkodás végül döntésre vezetett: megkéred a barátnőd kezét. Számtalanszor fut át az agyadon a pillanat: a tökéletes helyszínt is kiválasztottad már fejben, ahol térdre ereszkedsz, majd előhúzod a zsebedből a díszdobozt, és felteszed a nagy kérdést. Az arcotokon mérhetetlen boldogság, egymás nyakába borulás a boldogító “Igen” hallatára…

Mesés pillanat, és már alig várod, hogy a kapcsolatotokat a következő szintre emeljétek - azonban egy dolog még hiányzik, ráadásul a legfontosabb.

Ez pedig az eljegyzési gyűrű.

Igaz, maga az eljegyzés attól lesz emlékezetes, hogy hogyan tervezed meg, viszont minden lánykérés elengedhetetlen kelléke a lánykérő gyűrű.

Feil Róbert válaszol - Tényleg ennyire nagy a hangsúly a gyűrűn?

Feil Róbert szerint ugyan magának az eljegyzésnek az emlékét egy életen át fogjátok őrizni, és való igaz, vannak olyan hölgyek, akik nem mindig hordják az eljegyzési gyűrűt például a munkájukból adódóan, de ez olyan tárgy, ami minden leendő menyasszonyt megillet.

Mondhatni kötelező megtisztelni a hölgyet egy eljegyzési gyűrűvel, hiszen ez egy örök emlék - amire ha évek múlva is ránéz, még élénkebben fog visszaemlékezni a csodás alkalomra.

Ha pedig az eljegyzést tervezed, akkor vitathatatlan, hogy arra törekszel, hogy minden pillanata tökéletes legyen, ezalól a gyűrű sem kivétel.

De mitől is lesz tökéletes egy lánykérő gyűrű?


Tükrözi a hölgy személyiségét

Ékszerválasztásnál, alkalomtól függően, mindig muszáj tekintettel lennünk arra, kinek is ajándékozzuk.

Egy ékszer mindig egy személyes ajándék, így fontos, hogy olyan darabot válasszunk, amit az ajándékozott személy szívesen hordana. Különösen a jegygyűrű esetében!

A legalapvetőbb kérdés, hogy a párod fehér vagy sárga aranyat szokott-e hordani, esetleg rózsa aranyat? Érdemes olyan színű nemesfémből készült darabot választani, amit egyébként is előnyben részesít. Nem nagyon szokás keverni a fehéraranyat a sárgával - bár vannak olyan ékszerek, ahol a kettő párosítása valóban mutatós -, általában egy színvilágot szokás viselni a harmonikus összhang érdekében.

Ha a kedvesed szokott ékszereket hordani, érdemes egy pillantást vetni, milyen darabokat szeret. Mit tudsz felfedezni a nyakláncokon, fülbevalókon és a gyűrűkön? Sok, kicsi kővel van kirakva, vagy egy nagyobb kő ékeskedik? Csillogós darabok, vagy lágyabb összhangot kölcsönöznek?

Ha már tudod, hogy a párod milyen ékszereket szeret, akkor a lánykérő gyűrű választásával máris könnyebb a dolgod. Egy olyan darab, ami beleillik a barátnőd “összképébe” biztos, hogy fantasztikus választás lesz.


Értékes

A szó minden értelmében.

Egy eljegyzés egy komoly esemény, ami mögött komoly szándékok húzódnak meg, és ami egy még komolyabb lépéshez vezet, a házassághoz - de ennyire még ne szaladjunk előre.

Egy jegygyűrű fontos, hogy időtálló legyen, hogy évek, akár évtizedek múlva is ugyanolyan csillogással és szépséggel bírjon, mint amikor először felhúztad a párod ujjára. Ezért sem mindegy, hogy milyen anyagból készült gyűrűt választunk.

Itt általában két nemesfémre szokott leszűkülni a mező: az aranyra és az ezüstre.

Lényeges különbség azonban, hogy az ezüst sokkal puhább, mint az arany, így nagyobb az esélye, hogy az idők során nem fogja tartani azt a formát és eleganciát, mint amikor először megvetted.

Ezzel ellentétben az arany egy erősebb fém, sokkal kopásállóbb, mint az ezüst, arról nem is beszélve, hogy mivel az arany természetesen kevesebb mértékben fordul elő, mint az ezüst, értékesebb is.

Egy eljegyzés pedig egy olyan alkalom, ami szinte már megköveteli, hogy az értékesebb nemesfémet válasszuk - hiszen a párod is egy érték, és az eljegyzés pillanata is. Egy arany eljegyzési gyűrű pedig a pillanat és a párod értékét is tökéletesen magába foglalja, pláne, ha a gyűrűbe egy mutatós gyémánt is bele van foglalva.

Az érték pedig nem csak anyagi, hanem eszmei is. Nem kérdés, hogy a párod számára az eljegyzési gyűrű egy olyan kincs lesz, amit egész életén át becsben fog tartani.

Egy lánykérő gyűrűn pedig elmaradhatatlan valamilyen drágakő. A drágakövek közül is a legértékállóbb és legidőtlen a gyémánt, azonban ami talán mégfontosabb: gyémántból nincs két ugyanolyan. Minden gyémánt egyedi, ahogy a párod is egyedi - és ezt egy gyémánt tökéletesen szimbolizálja.Egyedi tervezésű

Mi sem árulkodik az igazi alapos készülődésről jobban, mint egy egyedi tervezésű gyűrű?

Ahogy azt a neve is evidenssé teszi, a tervezett gyűrű egyedi. Ha ezt az opciót választod, akkor garantáltan egy páratlan gyűrűvel tudod megkérni szíved választottjának a kezét, ezzel is kifejezve, hogy mennyire fontos Ő a számodra.

Az egyedi tervezés több formában is megnyilvánulhat: az egyik az, amikor úgymond a “nulláról” tervezed meg a gyűrűt és egy teljesen saját elképzeléssel vágsz bele a dolognak, amit az egyedi tervezés folyamán valósítasz meg.

A másik opció, amikor már van inspirációd, ez lehet az internetről egy gyűrű, ami elnyerte a tetszésedet, és tudod, hogy a párod is szívesen hordana valami hasonlót, azonban ugyanolyat nem szeretnél neki adni. Ilyenkor az egyedi tervezés segít abban, hogy egy meglévő ötletet már személyre szabj, és ezúttal egy már meglévő design-ba tudod belevinni párod személyiségvonásait és ízlését, így kivitelezve a tökéletes lánykérő gyűrűt.Válassz eljegyzési gyűrűt a FEIL-től!

Kínálatunkban eljegyzési gyűrűk sokaságából tudsz válogatni, legyen az egy egyszerűbb darab, amit egy kő díszít, vagy egy olyan, amiben sok, kisebb gyémánt is megtalálható - garantáltan találsz egy olyan darabot, ami a te párodnak mérhetetlen örömet fog okozni.

Több évtizedes szakmai tapasztalattal az ékszerkészítésben és a forgalmazásban, a Feil családnak ez nem csupán karrier, hanem hivatás - hivatás, ami által a különleges pillanatok és a szerelem nem csak maradandó, hanem ragyogó is. Csapatunkkal arra törekszünk, hogy minden egyes modellünk a legminőségibb alapanyagból készüljön, amik az évek során megőrzik tekintélyüket. Számunkra az összetartozás és az emberi kötelékek értéke felbecsülhetetlen, ezért is szeretnénk e mérhetetlen értékeket a legkáprázatosabb ékszerekkel megtestesíteni.

Ha pedig az egyedi tervezés mellett döntesz, netán megtetszik tőlünk egy gyűrű, ami inspirációként hat, ebben is a rendelkezésedre állunk.

A legmodernebb, 3D-s tervezési technológiákkal dolgozunk, ami során már a képernyőn is a legpontosabb képet tudjuk nyújtani a megálmodott darabról. Ez lehetővé teszi, hogy minden egyes részletet úgy alakítsunk, hogy a legjobb minőségű gyűrűt adjuk ki a kezeink közül - legyen szó egy teljesen saját tervezésű gyűrűről, vagy akár arról, hogy egy már meglévő modellünket dolgozzuk át egyéni ízlés szerint.

Hiszen az eljegyzés egy örök emlék, az eljegyzési gyűrű pedig egy örök, életre szóló ajándék - mi a FEIL-nél pedig törekszünk arra, hogy ezt a pillanatot igazán emlékezetessé tudd tenni a tökéletes lánykérő gyűrűvel.

Kapcsolódó cikkek

Mit kell figyelembe venni ékszer vásárlásakor

Mit kell figyelembe venni ékszer vásárlásakor

Akár ékszerismerő vagy, akár egyszerűen csak szeretnéd a legjobb formádat hozni, sokféle dolgot érdemes szem előtt tartani, amikor ékszereket vásárolsz.

Milyen a tökéletes lánykérő gyűrű?

Milyen a tökéletes lánykérő gyűrű?

Már együtt vagytok egy ideje, és minden porcikádban érzed, hogy számodra ő az Igazi, és vele szeretnéd leélni az életedet: hogy benne egy életre szóló társra leltél, és ezt felé is szeretnéd közvetíteni.