Madonna - szeretjük?

Már 40 éve annak, hogy Madonna legelső, “Everybody” című száma napvilágot látott. Bár az énekesnő mindössze 24 éves volt, már ekkor is késői belépőnek számított a pop világában. 21 évesen érkezett meg Michiganből New Yorkba, ahol profi táncosként próbálta ki magát és punkzenekarokban énekelt. Az “Everybody” az utolsó esélye volt, hogy berobbanjon, de ez végre bejött neki.
Madonna - szeretjük?

Az első Billboard-listás száma, a “Holiday” ezzel szemben már 1989-ben látott napvilágot a harmadik kislemezeként. Ez automatikusan lemezszerződést ért neki a Warnernél, a következő számai pedig történelmet írtak - többek közt a Like A Virgin, a Like A Prayer vagy a La Isla Bonita.

Ma már azonban kevesen ünneplik a sztárt a slágereiért. Sokkal inkább az öregedés elleni egyre elkeseredettebb - és reménytelenebb - harcával került a rivaldafénybe, amelyet sokan kárörömmel szemlélnek.

Ilyen volt például az az eset is, amikor nemrég a közönség szeme láttára twerkelésbe (azaz fenékrázásba) kezdett, ami meglehetősen különösen mutatott egy szilikonimplantátummal ellátott 64 éves nőtől. Sokakat arra a részeg nagynénire emlékeztetett, aki a lagzikon a karaoke-színpadra merészkedik.

A díva emellett az Instagramon is előszeretettel pózol, ahol gyakran tesz közzé korhatárosnak minősített, meztelen vagy félmeztelen képeket, miközben az arcát a rendelkezésre álló összes filterrel tuningolja. Sokan már cinikusan úgy hivatkoznak a külsejére, mint aki Marilyn Manson és egy hörcsög közt rekedt meg félúton.

Madonna előadóként ezzel együtt is reneszánszát éli, mert míg a régi rajongók széles körben bírálják a külseje miatt, a fiatalok egyre nagyobb számban szeretnek bele az újraremixelt klasszikusokba, mint a “Frozen” vagy a “Material Girl”.

Így egy újabb generáció pörög Madonna számaira, aki nemrég Szicílián ünnepelte a 64. születésnapját. Nagyon büszke rá, hogy hat gyermekének egyike - akik közül négyet Afrikában fogadott örökbe - a nyomdokaiba lépett: fiú létére női ruhát hord, és anyja szerint abban is férfiasan mutat.

Kapcsolódó cikkek

Mit kell figyelembe venni ékszer vásárlásakor

Mit kell figyelembe venni ékszer vásárlásakor

Akár ékszerismerő vagy, akár egyszerűen csak szeretnéd a legjobb formádat hozni, sokféle dolgot érdemes szem előtt tartani, amikor ékszereket vásárolsz.

Madonna - szeretjük?

Madonna - szeretjük?

Bármennyien is kritizálják a fiatalság hajszolása miatt, sokak számára még mindig ő az etalon.

Ezért van szüksége egy megfelelő öltönyre minden férfinak!

Ezért van szüksége egy megfelelő öltönyre minden férfinak!

Egy jól szabott öltöny minden férfinak ad egyfajta kiállást és kisugárzást, így nem éri meg ezen spórolni.